اینستاگرام دارای قابلیت آرشیو شد

اینستاگرام

قابلیت آرشیو به اینستاگرام اضافه شد

اینستاگرام که یکی از شبکه های اجتماعی محبوب در سرتاسر جهان می باشد. در این برنامه می توان عکس های خود را با دیگران به اشتراک بگذاریم و به مرور زمان اینستاگرام  امکانات بسیاری را برای کاربران خود به برنامه اضافه نمود حال یکی از جدیدترین امکانات اضافه شده آرشی می باشد که در ادامه اوضیحات بیشتر را خواهید خواند.

اینستاگرم (به انگلیسی: Instagram) شبکه اجتماعی همرسانی عکس و ویدئو است که این امکان را به کاربران خود می‌دهد که عکس‌ها و ویدئوهای خود را در دیگر شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک، توییتر، تامبلر و فلیکر همرسانی کنند. کاربران هم‌چنین می‌توانند از فیلترهای دیجیتال برای عکس‌هایشان استفاده کنند. محدودیت همرسانی ویدئو ۶۰ ثانیه است.

و همچنین افزایش و بهبود کارایی و تقویت رابط کاربری انجام گرفت.بروزرسانی دوم در ماه آوریل سال ۲۰۱۷ انجام شد. این تغییر شامل افزودن حالت آفلاین و اعمال تغییرات در این حالت بود. بدین معنی که به محض آنلاین شدن کاربر، تمامی تغییرات و پردازش‌های انجام شده در حالت آفلاین به صورت عمومی ثبت می‌شوند. برنامه اینستاگرام از آغاز تا کنون تغییرات فراوانی داشته است و به صورت پیوسته بروزرسانی می‌شود.

اضافه شدن آرشیو به اینستاگرام
آرشیو اینستاگرام در اختیار عموم کاربران قرار گرفت.

حدود یک ماه پیش اینستاگرام ویژگی جدیدی به نام Archive را معرفی کرد که کاربران به واسطه آن می توانند به جای حذف کردن پست های خود، آن ها را آرشیو کنند.

قابلیت Archive پست های دلخواه شما را بایگانی می کند، و انجام این کار، آن پست دیگر در صفحه شما قابل مشاهده نیست و البته در زمان دلخواه می توانید پست آرشیو شده را  دوباره به صفحه شخصی خود باز گردانید.

قابلیت Archive که فقط برای برخی از کاربران فعال شده بود، از امروز استفاده از این قابلیت برای عموم کاربران در سراسر جهان امکان پذیر است.

فرستادن دیدگاه


عضویت در خبرنامه
  • 1.در صورتیکه تمایل دارید مطالب سایت به ایمیل شما ارسال شود لطفا ایمیل خود را در کادر زیر بنویسید.
  • 2.از ایمیل شما به هیچ عنوان استفاده تبلیغاتی نخواهد شد.
  • 3.هر شب فقط یک ایمیل برای شما ارسال میشود که هیچ گونه تبلیغاتی نداشته و فقط لینک مطالب جدید داخل آن خواهد بود.
  • 5.بعد از ثبت ایمیل کد فعال سازی به ایمیل شما ارسال میشود حتما روی لینک داخل ایمیل کلیک کنید تا ایمیل شما تایید شود
  • 6.در صورتی که ایمیل خود را تایید نکنید مطالب سایت برای شما ارسال نخواهد شد
  • 4.هر زمان که بخواهید فقط با یک کلیک عضویت شما حذف خواهد شد.


آخریـــن هـــای گـــالـــری عـــکـــس