مروری بر دوبرال

خود را از فضای اینترنت حذف کنید!

برنامه نویس,فضای اینترنت,تکنولوژی,اینترنت,

با این سایت حضور خود در اینترنت را دیلیت کنید!

دو بردار سوئدی برانامه را ساخته اند که می تواند تمام رد پاهای مرتبط با شما را در اینترنت و شبکه های مجازی از بین ببرند.این کار بسیار ساده و راحت انجام می شود و با یک کلیک می توانید تمام اکانت ها و لینک های مربوط به خود را از بین برده و هیچ اثری از آن بر جا نگذارید.در ادامه درباره این برنامه بیشتر مطالعه خواهیم نمود.

پاک کردن حضور خود در اینترنت!
شاید اخباری مانند حملات سایبری، توسعه اخبار جعلی در گوگل و فیس‌بوک و سوءاستفاده آنلاین در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باعث شده تا تصمیم بگیرید تا خود را از اینترنت بیرون بکشید.

شما خوشبخت هستید چراکه برادران سوئدی به نام‌های ویلی دالبو و لینوس اونه بک با ساخت یک وب‌سایت شمار را قادر می‌سازند تا با چند کلیک خودتان را از اینترنت دیلیت کنید.
این دو برادر با ایجاد سایت Deseat.me اجازه می‌دهند تا شما حضور خود از اینترنت را پس از جستجو از بین ببرید.

سرویس دیلیت کردن delete خود از اینترنت فعلاً در فاز ابتدایی روی اکانت جی میل کار می‌کند و کافی با ورود به سایت و داخل شدن با اکانت جی میل تمام لینک‌های مرتبط با خود را پیداکرده و سپس با یک کلیک دیلیت می‌کنید.
در این فاز ردپاهای شما در فیس بوکف توئیتر و اورنوت/Evernote پس از جستجو پاک می‌شوند و سپس در فازهای بعدی سایر سایتهای معروف به دیتابیس آن افزوده می‌شود.

برنامه نویسان سوئدی با استفاده از تعاریف امنیتی موجود در جی میل سرویس پاک کردن اکانت را به‌صورت خودکار روی سایت آورده و مدعی هستند که عملیات جستجو و پاک‌روی رایانه کاربر و نه روی سرور آنها انجام می‌شود تا نقض حریم خصوصی افراد به وجود نیاید.

آنها قول داده‌اند که آسیبی به دیتای کاربر نخواهند زد و همه اتفاقات روی رایانه کاربر می‌افتد.

منبع: khabaronline.ir

فرستادن دیدگاه


عضویت در خبرنامه
  • 1.در صورتیکه تمایل دارید مطالب سایت به ایمیل شما ارسال شود لطفا ایمیل خود را در کادر زیر بنویسید.
  • 2.از ایمیل شما به هیچ عنوان استفاده تبلیغاتی نخواهد شد.
  • 3.هر شب فقط یک ایمیل برای شما ارسال میشود که هیچ گونه تبلیغاتی نداشته و فقط لینک مطالب جدید داخل آن خواهد بود.
  • 5.بعد از ثبت ایمیل کد فعال سازی به ایمیل شما ارسال میشود حتما روی لینک داخل ایمیل کلیک کنید تا ایمیل شما تایید شود
  • 6.در صورتی که ایمیل خود را تایید نکنید مطالب سایت برای شما ارسال نخواهد شد
  • 4.هر زمان که بخواهید فقط با یک کلیک عضویت شما حذف خواهد شد.


آخریـــن هـــای گـــالـــری عـــکـــس